24 de maig 2022

CLASH ROYALE

Clash Royale, també conegut per la seva abreviatura CR, és un videojoc d'estratègia en línia per a dispositius mòbils, creat per la companyia finlandesa Supercell. Va ser llançat globalment el 2 de març de 2016. És un videojoc freemium d'estratègia en temps real basat en els personatges de Clash of Clans. Combina elements dels jocs de cartes col·leccionables i defensa de torres. 

En que consisteix? Clash Royale és un joc de cartes en què pots veure en temps real com els personatges de la teva baralla s'enfronten a les tropes del teu rival, a qui hauràs de derrotar derrocant les seves torres amb amb les teves millors estratègies d'atac i defensa.

Qui el va crear? Supercell, una empresa finlandesa de desenvolupament de videojocs per a mòbils. La companyia va ser fundada el maig de 2010 a Hèlsinki, Finlàndia,  i actualment compta amb aproximadament 320 empleats.

Beneficis de Clash Royal: Aguditza l'enginy, té un punt d'estratègia i és divertit. 

Perjudicis de Clash Royale: Pot arribar a ser molt tòxic ja que hi ha cops que els jugadors s’enfaden per perdre, et provoquen atacs de ràbia.           

       

Imatge dels rivals
              

Alba Nehimaya i Ibtisam El Haddouti 3A

                                                                                                                                                                                                                                                                       




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada