28 d’abr. 2022

RECEPTA: PASTÍS DE COCO

 

RECEPTA: PASTÍS DE COCO



- Ingredients (6-8 persones)

                                                    Per a la pasta brisa

                             (5 cassoletes “tartaletes”):           Per decorar :

    300 ml de llet                      250 g de mantega                     groselles

    40 g de sucre                     1 ou                                            sucre glaç

    150 ml de nata                                                                      salsa de gerds

    2 ous                                                                                     fulles de menta

    75 g de coco ratllat

    460 g de farina

    250 g de sucre glaç


- Passos a seguir: 


  1. Estén el coco sobre una plata de forn amb paper de plata. Introdueix-lo al forn a 180 °C durant 3-4 minuts perquè es torri.


  1. Posa la mantega (a temperatura ambient) en un bol. Pasta-la amb les mans, afegeix-li el sucre i l'ou i continua pastant-la. Aboca-hi la farina i pasta-ho fins que quedi completament incorporada. Tapa el bol amb film de cuina i deixa’l reposar al frigorífic durant 24 hores.


  1. Divideix la massa en 5 trossos, agafa’n una porció i congela la resta. Empolvora el tros de massa amb una mica de farina i estén-la amb un corró. Posa la massa a un motlle de fons desmuntable i introdueix-la al forn a 180 °C durant 10-15 minuts aproximadament. Deixa-la refredar.


  1. Bat (amb la vareta de mà) els altres dos ous, afegeix-hi el sucre i continua batent-ho. Incorpora-hi la meitat del coco, aboca-hi la nata i la llet sense deixar de batre. Posa la barreja sobre la cassoleta, empolvora el pastís amb la resta del coco i introdueix-lo novament al forn a 180 °C durant 30 minuts. Deixa'l temperar i desemmotlla’l.


  1. Acompanya'l amb una mica de salsa de gerds i decora-la amb gerds, groselles i fulles de menta.




Pastís de coco











Aina Cordero i Mireia Salvador 

3rA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada