RECEPTA: PASTÍS DE COCO
- Ingredients (6-8 persones)
Per a la pasta brisa
(5 cassoletes “tartaletes”): Per decorar :
300 ml de llet 250 g de mantega groselles
40 g de sucre 1 ou sucre glaç
150 ml de nata salsa de gerds
2 ous fulles de menta
75 g de coco ratllat
460 g de farina
250 g de sucre glaç
- Passos a seguir:
Estén el coco sobre una plata de forn amb paper de plata. Introdueix-lo al forn a 180 °C durant 3-4 minuts perquè es torri.
Posa la mantega (a temperatura ambient) en un bol. Pasta-la amb les mans, afegeix-li el sucre i l'ou i continua pastant-la. Aboca-hi la farina i pasta-ho fins que quedi completament incorporada. Tapa el bol amb film de cuina i deixa’l reposar al frigorífic durant 24 hores.
Divideix la massa en 5 trossos, agafa’n una porció i congela la resta. Empolvora el tros de massa amb una mica de farina i estén-la amb un corró. Posa la massa a un motlle de fons desmuntable i introdueix-la al forn a 180 °C durant 10-15 minuts aproximadament. Deixa-la refredar.
Bat (amb la vareta de mà) els altres dos ous, afegeix-hi el sucre i continua batent-ho. Incorpora-hi la meitat del coco, aboca-hi la nata i la llet sense deixar de batre. Posa la barreja sobre la cassoleta, empolvora el pastís amb la resta del coco i introdueix-lo novament al forn a 180 °C durant 30 minuts. Deixa'l temperar i desemmotlla’l.
Acompanya'l amb una mica de salsa de gerds i decora-la amb gerds, groselles i fulles de menta.
Pastís de coco |
Aina Cordero i Mireia Salvador
3rA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada