11 de nov. 2021


 

COACHELLA, EL FESTIVAL DE MODA


El Festival de Música i Arts, Coachella Valley, també conegut com a Coachella Festival, és un gran festival de música. La festa es desenvolupa durant tres dies de  l'última setmana del mes d'abril i té lloc a Califòrnia, Estats Units.  Va ser fundat per Paul Tollett i Rick Van Santen el 1999 i organitzat per Goldenvoice, una empresa subsidiària d'AEG Presents. 



És un dels festivals de música més grans i famosos dels Estats Units i del món. La popularitat del festival és gràcies als artistes que hi han participat com Dua Lipa, Dj Snake, Rosalía, Ariana Grande, Billie Eilish, etc. En el festival, s'hi presenten artistes globals i grups de diferents gèneres musicals com el rock alternatiu, indie rock, pop, hip hop, electrònica, etc. Cadascún dels festivals que es van celebrar entre el 2013 i el 2015, van aconseguir superar nous rècords d’assistència. Al 2017 hi van participar 250.000 persones i va recaptar 114,6 milions de dòlars.



El proper concert es celebrarà del 15 al 17 d’abril i del 22 al 24 d’abril del 2022. Si Coachella no es cancel·la degut a la pandèmia hi assistiran diferents cantants coneguts de tot el món.


                                           Foto del festival


                                                           Ionela Spermezan, Gerard Sureda, Aina Mas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada