No ens enganyem, ningú triarà un pastís de pastanaga si pot
escollir un tiramisú, però com que els ingredients són barats, sempre és bo
tenir la recepta a mà per quan s’acaben els diners.
1. Compra pastanagues, i de totes les que tens agafa les cinc millors. Pela-les, renta-les, i comença a ratllar-les fins a jugar-t’hi el tou dels dits. No cal que li posis, però, que és una recepta que poden menjar els vegetarians i no els agradaria gens trobar-s’hi un tros de dit a dintre.Final d'un bon partit.
2. Ara en algun bol que faci goig hi poses un quart de farina, una mica menys de sucre morè i un d’aquells sobres de llevat de ROYAL.
3. Fes-li quatre voltes i, hi afegeixes quatre ous i mig got d’oli.
4. Fot-li canya amb una batedora o amb les mans o amb el que bonament puguis, fins que tingui un bon aspecte. Aquest és el moment de tirar-hi la pastanaga que has estat ratllant fa una estona.
5. Continua remenant. El pastís de pastanaga és a punt de veure la llum.
6. Ara només queda fer allò d’empastifar una safata de forn amb mantega, i posar-hi la pasterada. Ho poses al forn que ja ha d’estar a 200º, i quan puguis fer-hi la prova de l’escuradents, ja estarà llest per posar a refredar sobre el marbre.
7. Sucre glas per sobre, i si estàs molt avorrit, quatre pastangues baby i amb això finaliztem el partit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada