10 de març 2021

OUTER BANKS

Outer Banks (també anomenada OBX) és una sèrie que es va donar a conèixer de maig de 2020. Es tracta d’una sèrie nord-americana d'acció-aventura, misteri i drama adolescent creada per Josh Pate, Jonas Pate i Shannon Burke i llançada a Netflix, que també són els productors executius, amb Rock Fish i Xarxa Canoe Productions com a empreses productores. La sèrie segueix el personatge John B. (Chase Stokes) i els seus amics mentre s'embarquen en una recerca d'un tresor llegendari que el seu pare també havia buscat abans de desaparèixer a l'oceà Atlàntic.

La primera temporada es va llançar a Netflix el 15 d'abril del 2020 i va rebre ressenyes generalment favorables. Stokes és acompanyat en l'elenc principal per Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Estiguin i Drew Starkey. Al juliol de 2020, la sèrie va ser renovada per a una segona temporada.

Outer Banks segueix un grup d'adolescents de Carolina de Nord que es diuen «Pogue» i estan decidits a esbrinar què li va passar al pare desaparegut del capitost del grup, John B. En el camí, descobreixen un tresor llegendari relacionat amb el pare de John B.

Perseguits per la llei i un grup ric i superior anomenat els «Kook» de Figuri Eight, els Pogue busquen superar obstacles com les drogues, l'amor, la lluita, l'amistat, els diners i com els rics segueixen guanyant per completar l'objectiu del pare de John B. en què havia estat treballant durant 20 anys.

Ens agrada aquesta série principalment pels actors i les seves interpretacions i pensem que pot agradaRtant a joves com a grans.


Pòster de presentació de la sèrie

Iván Heredia, Lucas Ciopei


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada