3 de març 2021

MÓN TECNOLOGIC

Des de no fa gaire tots els joves del món surten al carrer a jugar a la pilota o altres jocs, fins que el 1972 va aparèixer la primera consola al món (Magnavox Odyssey) i, poc a poc n’han creat més i més i això està perjudicant tots els adolescents i nens del món.

A l’estiu, quan més temps tenen i més activitats poden realitzar a l’aire lliure, bastants nens i joves prefereixen enclaustrar-se a les seves habitacions o al saló amb les seves consoles, ordinadors o tauletes jugar a Fortnite, Super Smash Bros o Mario Kart 8 Deluxe. Passar massa temps amb els videojocs pot arribar a generar problemes de conducta o d’atenció en els menors.

recomanacions de temps d'ús



Passar moltes hores seguides jugant pot desenvolupar a llarg termini problemes ossis, d'articulacions o de circulació, especialment esquena, cuixes, mans i provocar dolors i malalties posturals, a banda dels problemes cognitius i de concentració.

En conclusió, podem veure com aquestes màquines, s'han convertit en una addicmolt forta per als nens i nenes d’avui en dia.

Nosaltres pensem que el problema no prové de les màquines, sinó de l’abús que se’n fa.

NORA IGLESIAS, ISIDRE MOR, TISGE FONT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada