![]() |
Aquest és el resultat final de la pizza |
Ingredients:
- 300 g de farina
- 160 g d'aigua
- 5 g de llevat de fleca
- 20 g d'oli d'oliva verge extra
- 1 culleradeta de sal
- 200 g de salsa de tomàquet
- 100 g de mozzarella
- 100 g de pernil dolç
Passos:
En un bol posem farina, aigua, llevat, oli i sal i ho
barregem amb una cullera o el que et sigui més fàcil. Després d'uns moments ens
posarem a pastar aquesta massa. (Un consell: podem posar una mica de farina o
oli a la zona on anem a pastar la massa) entre 10-15 minuts estarà llest.
Ara anem a fermentar la massa, posarem la massa en un
bol amb una mica d'oli en el qual la massa no s'enganxi, consell si posem el
bol amb la massa dins en un lloc que fa fred la massa trigarà més a fermentar,
mentre que si la posem en un lloc calorós fermentarà més ràpid. Estarà llesta
quan s’hagi multiplicat la seva mida.
Després començarem a pastar una altra vegada, podem
tallar-la en dos per fer una pizza més petita o deixar-la sencera per fer-ne
una de gran. La nostra idea és posar-la en forma circular així que farem servir
un corró.
A continuació li posem els ingredients:primer el
tomàquet, després el formatge i la resta de coses que hi vulguem afegir.
En el següent pas, posem la pizza en un forn
preescalfat a 230 º C i esperem de 7-12 minuts i ja estarà llesta, ja ho tenim!
Bon profit.
Manel Fajardo, Alexander Acuña, Joel Pilar
loko el titulo
ResponElimina