5 de des. 2018

INTERCANVI AMB POLONIA


A l’institut Santiago Sobrequés els de 3r ESO varen fer una activitat molt interessant, en la qual els alumnes havien de preparar uns treballs d'anglès en un pòster i després presentar-ho davant dels companys de Częstochowa que venien a Catalunya de visita. Ells eren aquí per visitar la ciutat i els vam convidar col.loquialment a passar unes hores amb la nostra companyia que la vam aprofitar per practicar i repassar la llengua anglesa.


Quan van arribar els polonesos, el primer que vam fer va ser presentar-nos i després ja vam començar a exposar els magnífics treballs d'anglès. Els polonesos anaven rotant en grups de 5 o 6.El que creiem és que els va agradar molt per les cares que feien, pero no ho sabem del tot cert.

Els temes que nosaltres presentàvem eren els següents: Les sèries catalanes, llocs per fer esports a Girona, F.C Girona, menjar tradicional, federació catalana de futbol i altres.
Ens vam dividir en uns 7 grups per poder exposar diferents temes i que els polonesos poguessin fer grups reduïts i poder captar més informació.

Al final de l’activitat ens van donar els seus contactes, així podem saber coses d’ells quan ja no estiguin aquí a Catalunya.

Els polonesos ens van agrair molt aquest treball ja que ho varem fer optativament i ens vam preparar les coses molt delicadament.

La conclusió que traiem d’aquesta trobada és que tots nosaltres vam treballar molt perquè els polonesos s’emportessin una bona impressió de l’institut Santiago Sobrequés, de nosaltres i de la ciutat de Girona i que tornessin molt contents a Polònia.

Grup d'alumnes explicant el seu treball
Marc Alfonso, Habtamu Gimferrer i Miquel Fàbrega 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada