25 d’abr. 2018

Anime i Manga

     Detectiu Conan 
HISTÒRIA:

Anime: El gènere d’animació d’origen japonès catalogat com “anime” comença a la segona dècada del segle XX, amb una sèrie de curtmetratges.
Després de la Segona Guerra Mundial, van començar a sorgir grans companyies dedicades tant a sèries de televisives com a llargmetratges, entre les quals destaca la companyia “Toei”.

Manga: És la paraula japonesa per designar  les històries en general, és  a dir els relats que s’expliquen en els còmics. Fora del Japó s'utilitza tant per referir-se a les historietes d'origen japonès com a l'estil de dibuix utilitzat.



GÈNERES

Nekketsu: Es caracteritza per les escenes de lluita protagonitzades per un personatge que evoluciona durant la història i és comparat amb un o diversos antagonistes.
Yaoi: Aquest gènere se centra en les històries manga o anime, però amb personatges homosexuals.
Yuri: El mateix gènere que el Yaoi, però amb noies.
Post-apocalíptic: Són històries que tenen lloc en mons devastats, de grans catàstrofes, guerres i l’extinció de la humanitat  
Harem/inverso: Són històries on hi ha molts homes  que se senten atrets  per una mateixa dona.
Comèdia: Són animacions  on es representen escenes o situacions d’altres animacions i/o similars a la vida quotidiana, amb un gran sentit de l’humor.
Gore: És literalment molt sagnant o amb molta quantitat de terror amb moltes morts  Hentai: Històries amb continguts sexuals explícits.
            Izumi Konata 

DISSENY DE PERSONATGES

Els personatges tenen un cos semblant a les proporcions dels humans, com que mantenen las proporcions del cos humà inevitablement són massa grans i alts, però a les escenes no es veu. Las cares tenen una gran varietat d’expressions facials segons els estats d’ànims i pensaments. El nas i la boca són petits, el mentó té una semblança amb la de l’ésser humà. Els ulls normalment són grans, ovalats i molt definits amb colors molt cridaners com vermell, rosa, verd, lila i a part també hi ha els normals de color cafè. I per acabar els cabells, n’hi ha de moltes formes, mides i volum, per a personatges masculins i femenins, igual com els ulls, tenen molta varietat de colors.




ANIMES POPULARS:

Dragon ball:
Descriu les aventures de Goku, un guerrer saiyajin, amb l'esperança de salvar  la Terra d’altres éssers que la volen conquistar i exterminar la humanitat. Mentre transcorre  la trama va coneixent altres personatges, que l’ajuden en aquell propòsit.

Naruto:
La història principal segueix  Naruto i el creixement individual dels seus amics, al costat del seu desenvolupament com ninja. A més, se centra en les interaccions entre aquests i la influència de l'entorn en les seves personalitats. Segons transcorre la sèrie, Naruto es relaciona amb Sasuke Uchiha i Sakura Haruno, amb qui conforma l’«Equip 7» al costat del seu sensei Kakashi Hatake.

Death Note:
Aquesta història se centra en Light Yagami, un estudiant de batxillerat. Un dia, troba un quadern sobrenatural amb el nom de “Death Note” amb el qual és capaç de matar persones si s’escriuen els seus noms en el quadern, a la vegada que el portador imagina la cara de la víctima. Light en adonar-se’n, intenta assassinar  tots els criminals per  fer un món millor sense delinqüència. Però un misteriós detectiu privat que es fa dir “L”, famós per resoldre grans casos en el passat, tractarà de frustrar els seus plans.

Pokemon:
Narra la història d'Ash Ketchum, un jove entrenador Pokémon de Poble Paleta que comença un viatge per aconseguir el seu somni, ser un Mestre Pokémon.

Detectiu Conan:
La història es centra en Shinichi Kudo, un famós jove detectiu que és enverinat per uns homes vestits de negre, però en comptes de morir, encongeix fins tenir l'aspecte d'un nen de 7 anys. Després d'això, Shinichi decideix canviar-se el nom per Conan Edogawa per protegir els seus i obtenir suficients proves per detenir  l'organització que el va transformar i trobar una cura per tornar a la mida normal.

Inazuma Eleven:
Mark Evans és l’optimista porter del Raimon, amb només 7 membres de l’equip. Quan apareix la Royal Academy, el millor equip de Japó, Mark  ha de buscar onze jugadors per completar els onze necessaris. Després de vèncer  la Royal Academy, el Raimon entra en el campionat Fútbol Frontier.

OPINIÓ PERSONAL:

Vam triar aquest tema perquè ens agrada molt i pensem que molta gent de la nostra edat no sap què és el el manga i l’anime. Les sèries que hem comentat són els anime/manga que ens agradaven més i també vam pensar que serien els més coneguts i que els nostres companys coneguessin una mica.

El que ens agrada  de l’anime/manga és que són sèries amb arguments imprevisibles,  no t’esperes el que passarà, ja que res del que es produeix té lògica i moltes coses són fictícies, a més, et poses en el lloc del personatge i et perds en el seu món.

Alejandro Barbér, Paula Marin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada