1 de des. 2017

TOLERÀNCIA


El dia 16 de Novembre es va celebrar el dia internacional de la tolerància.
En el nostre institut els alumnes de batxillerat han fet una exposició amb fotos expressant què és la tolerància per a ells.
La tolerància és l’actitud teòrica i pràctica de qui respecta les conviccions d'altri en matèria religiosa, política, ètica, artística, etc., i no n'impedeix l'exercici.

Nosaltres, vam parlar amb alguns alumnes i aquestes són les seves opinions:

-Per a la Alba Fernández la tolerància és el fet de no jutjar, vol una societat homogènia, on no hi hagi prejudicis i que cap persona es senti malament.
Ella ha escollit les fotos d’una nena amb una malaltia perquè diu que tothom es refereix a la tolerància amb el fet de dues races. Ella ho fa des del punt de vista dels pares cap a aquests nens malalts, com un  pare pot afrontar aquesta situació.

-Per a la Lidia Lopez la tolerància és respectar a tothom, i respectar l’opinió de cada un. Ella ha escollit les fotos de les culleres, els retoladors,etc… perquè diu que per exemple tots els retoladors són iguals menys un, però igualment encaixa amb els altres. Les fotos les ha fet ella amb més gent del seu grup.

-Per a la Maria Martil Beltrán la tolerància és el respecte de totes les persones, però en qualsevol àmbit com la religió, cultura, cos,forma de pensar, sexualitat… diu que si hi ha tolerància hi ha respecte i si hi ha respecte i haurà felicitat. Ella ha escollit fer les fotos de persones amb roba interior perquè no volia fer el típic de dues persones agafant-se de la mà, també diu que estem aconseguint lluitar contra el masclisme i racisme. Ella volia representar que no importa si ets home o dona, el cos és el mateix i el que importa és qui ets.


ALBA SÁNCHEZ I NOÈLIA MACHADO

1 comentari:

  1. Bon tema i ben treballat, us falta, prò donar la forma al text que heu après a revista!

    ResponElimina