3 de nov. 2017

MERCAT DE FITXATGES


En la societat d'avui en dia el futbol és un esport  que mou molts de milions de diners.

El futbol és un esport que sempre ens ha fet vibrar a tots un cop o altre: amb el gol d'Iniesta al mundial de 2010, amb el triplet del Barça amb Guardiola d’entrenador, la pujada del Girona a la primera divisió espanyola…. Peró què hi ha darrere tot aquest món?
Presentació  Neymar amb el PSG 

Aquest estiu s’han  mogut molts de milions en aquest esport, uns dels fitxatges més cars és el cas de Neymar JR, aquest extrem esquerre brasiler de 25 anys li ha costat 222 milions  d’euros al PSG, que és el que costava la clàusula perquè Neymar sortís del club blaugrana.

Romelu Lukaku






Romelu Lukaku és un jugador belga de 2anys, aquest any 2017 ha estat fitxat per l'equip anglés Manchester United per 85 milions. Juga de davanter. L'any passat jugava a l'Everton, era l'estrella de l'equip i aquest any ha decidit abandonar-lo per començar una nova etapa.





Ousmane Dembélé


Dembélé  el jugador francès  de 20 anys, ha costat 150 milions als blaugranes. Aquest extrem, provinent de la Bundes-liga, és un jugador molt ràpid amb qualitats molt aptes per aquest club









Biel Garcia i Joan Castanyeda




6 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'article está molt ben organitzat, han sabut buscar molt bé la informació, els hi agrada molt el tema i aixo esta bé, ja que tenen una motivació molt gran.

    ResponElimina
  3. aquest article esta molt be ja que esta molt ben organitzan i han sapigut buscar molt be la informacio i ha estat molt interessant llegir-lo.

    ResponElimina
  4. Ens ha agradat molt fer aquest article , ha estat molt interesat i divertit, ja que aquesta activitat es unica.

    ResponElimina
  5. Aquest tema esta molt ben elaborat perque la gent esta molt desinformada d'aquest tema. Molt ben fet!

    ResponElimina
  6. És un gran treball molt elaborat degut a la informacio que s´ha de trobar

    ResponElimina