15 de nov. 2017

ELS ROBATORIS

Els robatoris d'avui en dia



Avui en dia la majoria de gent tenim un mòbil o objectes valuosos que portem a sobre durant el dia. Això ens pot perjudicar ja que actualment hi ha hagut molts robatoris.
Qui es pot esperar que un dia mentre vagi caminant algú li agafarà el mòbil de la butxaca? Això és el que passa avui en dia.
No se sap el motiu pel qual roben però podem suposar que és per vendre el mòbil que roben i fer-ne alguns diners.
Tant mòbils com altres objectes: rellotges, joies, maletes……
Molt sovint passa quan hi ha molta gent al voltant per festes, concerts… Tan senzill com que quan hi ha una aglomeració de gent, no notes com t’estiren el mòbil o et tallen la maleta per sota i s’ho enduen tot .
Els lladres d’avui en dia van molt preparats amb tisores, navalles, tot el que els  sigui útil per aconseguir el seu objectiu.
Moltes de les companyies telefòniques han fet aplicacions amb el google maps i quan et roben el mòbil pots seguir-lo fins a saber on el porten, però en el moment que el desactiven hakejant la contrasenya és molt difícil de trobar.
El millor és portar un bolso o alguna bossa petita  que la puguis veure tota l’estona.
S’ha de vigilar i tenir cura dels nostres objectes valuosos, ja que hi ha persones que es dediquen a molestar i passes una mala estona i perds alguns diners.

                                                                                  Jana Gil i Meritxell Teodoso 3r-C

2 comentaris:

  1. Bon article, noies. No és una notícia, sinó un article d'actualitat que reflecteix el que malauradament passa massa sovint.

    ResponElimina
  2. Ens ha semblat un tema que passa molt sovint a la societat. Els joves d'avui en dia no tenen cura dels seus aparells tecnologics.

    ResponElimina