6 d’oct. 2017

CONOR MCGREGOR


Aquest tema és un exemple de superació, tots els obstacles que ha superat en McGregor són molts grans des de que li feien bullying que s’ha li va morir la mare quan era petit i poc a poc s’ha anat guanyant un nom.

Va nèixer a Irlanda el 14 de juliol del 1988, pesa 69,K i madeix 1,75m. En McGregor va començar a les arts marcials perquè a l’escola de lo baix que era li feien bullying.


Conor Mc Gregor amb els dos títols guanyats
En Conor McGregor més conegut com a “the notorious” és un lluitador d’arts marcials mixtes. És la primera persona que ha aconseguit dos títols al mateix temps, el de pes pluma i el de pes lleuger. És fan de l’equip de futbol el Manchester United. Ara viu a una mansió de les Vegas amb el seu fill, que va nèixer al 2017, i amb la seva dona Dee Devlin. Aquest any s’ha fet una de les lluites més famoses i més esperades del món que és contra en Floyd Maywhwter que va guanyar en Floyd.En aquest combat van guanyar cada un 100 milions.









                                                                                                             Àlex Brugué i Arnau Garriga

1 comentari:

  1. L'article es molt entenedor i esta molt ben organitzat,gracias a aquest article mha entrat molt d'interes per aquest lluitador.

    ResponElimina