13 de juny 2017

Fi de curs!


L’últim trimestre del curs és el més emocionant per tothom de l’institut, un final de curs intens on treballes al màxim per pujar la nota, per acabar amb una bona mitjana. Els de segon de batxillerat es preparen per la selectivitat, uns difícils exàmens finals en els quals van ben atabalats i els hi va la nota per entrar a la carrera. Els que no fem segon també anem bastant atabalats amb exàmens “finals” on ho donem tot. 

La gran   satisfacció de quan acabes els exàmens després de molts dies estudiant i estudiant, dormint poc, exercitant el cervell com mai, i en acabar-los poder dormir, descansar, en el cas de no suspendre cap assignatura, poder gaudir el cent per cent de l’estiu llarg i calorós, desconnectant de tot el curs intens, retrobar-te amb els amics d’estiu que només veus per les vacances, menjar-te aquells gelats que et venen tan i tan freds que et fan passar la calor i et congelen les dents i el cap, les postes de sol a la platja amb amics i música… és un gran goig!  Val la pena gaudir de l’estiu!
Bon estiu a tothom!
Marta Castillo Tomàs

7 comentaris:

  1. M'ha entrat una gana al veure la imatge del gelat! Molt bon article Marta!

    ResponElimina
  2. m'encantA, testimuuu
    preciosa. ara ja se el que fas a sant antoni jejej
    hem de quedar com els temps vells eh ... han canviat moltes coses que no pot ser enserio. love you
    andrea radeanu

    ResponElimina
  3. Molt maco!! Bon estiu a tu també,ens veiem aviat!

    ResponElimina
  4. Ara hem tornat d'aquest gran estiu! Val la pena fer tot aquest esforç durant l'any per poder descansar i gaudir de les vacances.
    Ara tornem amb moltes ganes d'apendre i tenir un molt bon curs.

    ResponElimina