30 de març 2017

UN FILL DENUNCIA LA SEVA MARE PER CULPA DEL MÒBIL

Resultado de imagen de madre regañando a su hijo adolescenteEl passat 22 de març va passar un incident a Almeria. Es veu que el fill, de 15 anys, va denunciar la seva mare per violència de mare-fill perquè ella li havia tret el mòbil de males maneres. En un primer moment semblava un abús de poder, però la veritat era aquesta: El noi, un alumne amb pèssimes notes, era a la seva habitació amb el seu aparell mòbil quan de sobte va entrar la mare. La mare, veient que el seu fill mirava pàgines pornogràfiques en comptes d’estudiar, va actuar d’una manera correcta i li va prendre el mòbil, malgrat la resistència del seu fill. 

El fill, amb ajuda del seu tiet, va posar una denúncia en contra dels “suposats” maltractaments. El jutge al final va treure la denúncia ja que es adonar que l’únic que volia la mare era ajudar-lo. 
Jo crec que tant la mare com el jutge varen fer bé. La mare per treure el mòbil al seu fill, i el jutge per treure la denúncia que havien posat. 

Actualment, tots sabem la dificultat que tenen els pares a l’hora d’educar-nos. Abans era més fàcil, no hi havia tanta tecnologia, els petits obeïen més els grans, feien “cas”, per tant, abans els antics pares ho tenien més senzill que ara. Però la veritable notícia és que el fill, juntament amb el seu tiet, varen posar la denúncia a la Guàrdia civil, que seguidament la Fiscalia va qualificar aquests fets com un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic, i que finalment, la pena per la mare hauria sigut de 9 mesos de presó, però gràcies al jutge, que va tenir seny, la va treure.

 Adrià Hernández

7 comentaris:

  1. Com van les coses... El més trist és que això hagi arribat als jutjats! El policia que va atendre el tiet i el nano ja hauria d'haver-se adonat que era una cosa ridícula i sense cap mena de sentit.

    ResponElimina
  2. crec que el nen va ser molt estupid amb la reacció de la denuncia.

    ResponElimina
  3. És increïble que els jutges s'entretinguin en aquest tipus de casos. L'autoritat dels pares es vaperdent i cada vegada és més difícil educar amb seny! Enhorabona per l'article i pel tema que hs triat!

    ResponElimina
  4. Ara també s'ha evolucionat amb la tecnologia, però també depenem molt d'ella i estaria be que gaudíssim més i deixar a part la tecnologia, tot i que trobo una cosa molt estúpida haver de posar una denuncia per això i el tiet també estúpid per ajudar-lo. Molt interessant aquest text.

    ResponElimina
  5. Em sembla molt agressiu, però la mare ja ho ha fet bé perquè el seu fill no pot mirar continguts per adults, gran notícia Adrià!

    ResponElimina
  6. trobo molt bé el que la mare va fer sobre el seu fill, i la decisió del jutge també, trobo que el seu tiet no l'auria d'haver ajudat, no s'ha de mirar aquest tipus de videos i menys a aquesta edat que s'ha d'estar per els estudis.

    ResponElimina
  7. Increïble!!!! sense paraules...

    ResponElimina