25 d’oct. 2017

FEINA SOBRE LA NOTÍCIA_dimecres 25 octubre 2017

Avui tots haureu d'analitzar una notícia i elaborar-ne una altra seguint les instruccions que teniu a la pàgina següent.
Text periodístic


Exemple:
Imprimeix
policial

Spiderman
Ho va fer emulant un dels superherois més coneguts: Spiderman, l'home aranya. Sorprenentment, el noi va sortir de l'immoble per una de les finestres que donen a l'exterior. Un cop fora, el jove es va agafar ben fort als cables telefònics que pengen de l'edifici i es va deixar caure fins al pis inferior. El noi podria haver tingut un accident mortal i caure imprudentment al buit, ja que aquests fils telefònics són molt prims i tenen molt poca resistència. Tot i així, i amb molta sort, el cable va poder aguantar el pes del noi i no es va trencar. El lladre, un cop va arribar al catorzè pis, va entrar dins l'immoble, per a sorpresa dels inquilins. El jove s'hi va estar uns instants, ja que va sortir per la porta corrents fugint dels agents dels Mossos que li anaven al darrere. El lladre va baixar tan ràpid i amb tanta habilitat per les escales que els agents no el van poder detenir. Un cop a l'exterior de l'edifici, a la planta baixa, el jove no en va tenir prou fent de superheroi trepant pels fils telefònics, sinó que va tornar a fer de Spiderman. El noi va fer un salt, va pujar a un mur del pati interior de l'edifici Gratacel i va fugir per un petit forat que hi ha en una reixa oxidada. A partir d'aquest punt, els Mossos van perdre la pista del lladre, que devia ser jove o molt menut per poder-se fer escàpol com ho va fer.
Un cop detinguts els altres dos lladres, els agents policials van comprovar que dins l'immoble on els joves havien entrat a robar hi havia instal·lada una gran plantació de marihuana. Els llogaters o propietaris de l'immoble havien convertit el pis en un autèntic laboratori de producció de marihuana. Els responsables de la plantació havien aconseguit plantar més d'un centenar d'exemplars d'aquesta planta, amb il·luminació mitjançant focus i amb un sistema de reg. De moment, no se sap res del propietari de l'habitatge i del responsable de la plantació.
No és la primera vegada que els Mossos han de fer una operació per robatori de droga en les darreres setmanes, ja que la detenció d'ahir coincideix amb la detecció de molts altres robatoris de marihuana a la zona del Gironès.

[







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada