7 de febr. 2017

CRÍTIQUES SOBRE ELS INFLUENCERS


Els influencers són persones que marquen tendència ens influencien durant la vida quotidiana, per això hem decidit parlar-ne, ja que avui en dia els tenim molt presents.
Un influencer és una persona que mobilitza molts seguidors, una persona que té influència i repercussió en les comunitats dels mitjans en què s'expressa. Així que els podem relacionar sempre amb les xarxes socials.
Són persones que no tenen cap mèrit. No són les teves amigues ni les veuràs mai en persona, no són periodistes, ni actrius, ni personatges cèlebres, però les seguiu i gairebé sempre t'identifiques amb les seves publicacions.
Viuen gràcies als incomptables milions de continguts llançats a les xarxes socials cada segon. No paren de guanyar audiència perquè la gent els segueix i perquè tenen milers de "m'agrades", retuits i shares. És a dir, que el nou concepte de influencer ha canviat totalment.
El seu èxit en el món digital va portar a les i els influencers a ser els nous nens mimats del màrqueting. En el sentit que les marques només fan que regalar-los productes, convidar-los a presentacions, viatges i estades en els llocs més insòlits i anomenar-los ambaixadors.
Amb això us volem dir que ja és hora de valorar els artistes que tenen mèrit i no valorar tant a persones que d’aquí quatre dies ningú els recordarà.

Laia Soler i Dinke Font
   



1 comentari:

  1. Molt bé, noies. M'ha encantat, l'article. No sabia res dels "influencers" i ara entenc moltes més coses dels mitjans d'informació actuals. També m'agrada la valoració que en feu. És una societat, aquesta nostra, que empara la tonteria de la fama ràpida que no es fonamenta en l'esforç i el treball. Enhorabona pel treball

    ResponElimina