14 de febr. 2017

4 MITES SOBRE LA CÀRREGA DE LA BATERIA DEL TEU MÒBIL

 Aquí teniu 4 mites falsos sobre la bateria del mòbil, ja que circulen moltes idees errònies.

MITE 1: L'ÚS DE CARREGADORS SENSE MARCA SÓN PERJUDICIALS PEL  MÒBIL FALS. Els carregadors de marca blanca funcionen bé, és cert que no igual que els carregadors de la marca oficial, però funcionen, et treuen d’un mal pas. 

MITE 2: NO UTILITZIS EL MÒBIL MENTRE ES CARREGA. FALS  sempre que utilitzem un carregador de la marca original, podem fer-lo servir mentre es carrega, en canvi, si estem carregant el mòbil amb un carregador de marca blanca, NO el podrem fer servir mentre es carrega perquè podem tenir incidents. 

MITE 3: CARREGAR EL TELEFON DURANT TOTA LA NIT PERJUDICA LA BATERÍA. FALS. Aquest mite es mentida ja que quan el mòbil  es carrega completament, detén la càrrega. Tenir la bateria entre el 80% i 40% pot allargar la vida de la bateria, però no es pot dir que tenir-lo al 100% sigui perjudicial. 

MITE 4: NO S’HA D’APAGAR MAI EL MÒBIL. FALS. Els mòbils com les persones, també necessiten un descans. Es per això, que els experts diuen que s’hauria d’apagar el mòbil com a mínim un cop a la setmana.

Espero que aquestes ideas us hagin sigut útils.

Carla Iglesias

1 comentari: