10 de nov. 2016

RECEPTA DE TORTITAS AMERICANAS

La tortita, més coneguda com tortita americana, és un pa pla rodó de sabor dolç, la massa es prepara casolana i és un dels esmorzars més característics dels Estats Units.
Si no l'has fet mai, amb les receptes que us proposo podràs fer-les en un moment i veuràs com el treball mereixerà la pena.

Ingredients
- INGREDIENTS:
· 5 cullerades de farina
· 1 cullerada de oli d’oliva
· 1 ou
· 1 cullerada de sucre
· 1 cullerada petita de llevat
· Una mica de sal
· Mig got de llet
· Si vols xocolata, mel, caramel etc.



COMENCEM:
Afegim l' oli d’ oliva
Primer de tot agafem un bol, hi posem les 5 cullerades de farina, i hi afegim la cullerada d’ oli d’ oliva i ho barregem tot, amb cura que no quedin grumolls. 



Hi afegim l'ou



Quan tenim aquesta crema feta, hi afegim l’ ou, i ho batem una altra vegada. 





Hi afegim la llet
 Seguidament hi posem el sucre, una cullerada petita de llevat i una mica de sal (no gaire o si no ens quedarà salada) i el mig got de llet i ho barregem tot bé.

 
Hi posem el llevat










Posem la mescla a la paella 

Per fer les tortitas hem d’agafar una paella petita, no cal agafar-la gaire grossa. Agafem oli d’ oliva i hi tirem una mica a la paella per què la mescla del ingredients no s’enganxi i no la pogem treure.  



Després comencem a posar una cullerada dels ingredients a la paella, deixem passar uns 3 minuts (o més, depèn de com la vulgueu de feta) i la girem vigilant també de que estigui feta per els dos costats, quan la tinguem llesta la retirem i la posem a un plat per que es refredi i heu de repetir tot aquet procès fins que s’ acabi la massa de les tortitas.
  
       
Quan ja les tingueu totes en un plat i fredes i podeu afegir xocolata, carmel, mel o el que us agradi més.
Bon Profit !!!




Alba Pérez Cañas.

16 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Sembla que estiguin una mica cremades :/

    ResponElimina
  3. es bo per la salut!!!!!!!!!!es més bo amb mel...

    ResponElimina
  4. Tenen bona pinta, les faré a casa, bon article!

    ResponElimina
  5. Ei! Quin dia ens en feu a l'hora del pati?

    ResponElimina
  6. molt bons, havera quan els tornes a fer!!

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta Alba avera quan convides ehh. Amb nutella pliiis. Quan repateixis em truques.

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina