18 d’oct. 2016

ELS NENS NO SÓN UNS BONS YOUTUBERS

Sovint pensem com ser rics. Avui això és possible gràcies a internet. El Youtube ha donat aquesta possibilitat a molts cantants, negociants… que han trobat a la xarxa la manera d’arribar a la gent i guanyar diners a través dels “likes”. Cal, però, anar molt en compte a no equivocar-se i no confondre’s de servei, com va passar a dos nois del nostre país que es van passar de llestos.
Dos nois es van donar de baixa en el seu institut fa unes setmanes perquè tenien pensat ser rics sense fer res inspirant-se en els Youtubers.
Les famílies dels dos nois al principi es pensaven que era de broma o que era una fantasia de nen petit, però els dos nens no ho deien de broma. En uns dies van fer una pàgina web a YouTube, que seria la que farien servir per promocionar marques, però els nois, en no saber com funciona del tot el sistema d'anuncis, van contractar un servei d'AdWords (que ofereix la possibilitat de ser anunciat en altres pàgines o de ser col·locat en les primeres cerques de Google pagant un mateix), en comptes de col·locar anuncis en el seu canal de YouTube i rebre diners a canvi. En conseqüència, en comptes de rebre diners per la publicitat van començar a estar endeutats amb Google pel servei d'AdWords.
Les famílies dels dos nens ara han hagut de contractar un advocat i estan pensant com impedir haver de pagar els més de 100000 euros que Google els ha reclamat.

Bernat Martin-C

8 comentaris: