13 de març 2016

QUINA MÚSICA T'AGRADA?

La música és un element que ens acompanya en el dia a dia, que pot fer canviar els sentiments gràcies als sons i la melodia que tingui la cançó, és a dir, ens pot fer canviar de l'estat d'ànim negatiu al positiu o viceversa. Tot això depèn del tipus de música que s'escolti; per exemple, cançons de tipus pop que tinguin una melodia ràpida amb una lletra alegre, ens poden fer canviar de estar tristos a eufòrics.
Ara bé, no a tothom li agrada la música, o no tothom té un canvi d'estat d'ànim alhora d'escoltar-la.
De tots els tipus de música que escoltem, el rap és el que ens provoca un canvi d'ànim més eufòric, en concret un grup de música de rap català anomenat P.A.W.N. GANG. Aquest grup era desconegut fins fa poc temps, però actualment s'ha convertit en una música molt escoltada per tots els adolescents de Catalunya, i en breu, realitzaran un concert a Blanes. Fan cançons que tenen una rima i una lletra que ens aporta seguretat, tranquil·litat i ens puja l'autoestima, és a dir, ens aporten sentiments positius.

Nosaltres  volíem  realitzar el treball sobre un grup de rap català anomenat P.A.W.N G.A.N.G. Com podem veure als resultats de l’enquesta, el rap és un tipus de música que agrada a un 30% que són 6 persones de 20 dels entrevistats i és el tercer tipus de música que més s´escolta. Per tant, vam creure que potser el grup de música de rap català podria agradar a la gent. Tot i això, vam voler fer una enquesta per veure si la gent havia escoltat alguna vegada aquest grup, i si quan l’havia escoltat, els havia agradat o no. 

                                                                                                   Oriol Gassiot i Aleix Tort
 

5 comentaris: