25 de gen. 2016

MILEY CYRUS AND HER DEAD PETS

 Miley Cyrus és una de les cantants més importants del món, reconeguda internacionalment, i que va arribar a la seva fama per la seva sèrie Hannah Montana al 2006.

L’últim àlbum de Miley Cyrus, anomenat, Miley and her dead pets, parla sobre els seus animals morts. Aquest és el cinquè àlbum d’estudi de la cantant i consta de 23 cançons. Parla sobre el dolor, l’amor i la mort, i és música psicodèlica. La revista NME l’ha catalogat com el 42è àlbum de l’any 2015.
Les cançons més destacades del seu últim àlbum són Pablo The Blow Fish; que parla sobre la recent mort del  seu peix globus, en Pablo;  BB Talk; que tracta de la relació infantil amb la seva exparella. Karen Don’t Be Sad; que ajuda  un transexual que estava confós amb la seva sexualitat,  i Dooo it; en què es planteja l’existència de l’univers.

GIRA
La gira d’aquest àlbum,que va començar el desembre per tots Estats Units, i  va fer dos concerts a Canadà va ser una gira bastant curta comparada amb les seves anteriors, ja que només va oferir 8 concerts en total. Als concerts, a més de cantar les seves cançons, també va cantar versions del famós grup The Beatles, acompanyada pel grup The Flaming Lips.
Diversos artistes famosos del món de la cançó, com John Mayer o Elton John, han donat suport a la cantant i al seu nou gir musical.

OPINIÓ PERSONAL
Ens agrada Miley Cyrus des dels seus inicis, quan protagonitzava la seva sèrie al canal Disney Channel, el seu caràcter fresc, la seva manera de parlar i les accions que fa per ajudar  la societat. La seva música ens sembla bastant diferent, ja que hi reflecteix la seva personalitat tan peculiar, sobretot en aquest últim disc. No hem tingut l’oportunitat d’anar a cap dels seus concerts, però ens agradaria molt fer-ho.

Aurora Granyén i Elena Moreno


17 comentaris:

  1. No sabia res d'aquesta cantant. La trobo un xic estrafolària i provocativa. Alguna cançó m'ha agradat, però he de confessar que em cansa un xic. Enhorabona per l'article, ha despertat el meu interès.

    ResponElimina
  2. Que interessant, no sabia res de tot això

    ResponElimina
  3. UOUOUO! No sabia això del nou àlbum. M'agrada molt la Miley Cyrus. Escoltaré avui mateix el disc!

    ResponElimina
  4. Ostres tu, que interessant!!! :D :D

    ResponElimina
  5. Molt interessant, ara que sé de què va n'escoltaré alguna.

    ResponElimina
  6. Quin article més interessant! M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  7. Molt interessant. M'ha agradat molt;)

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt perquè he pogut conèixer més a aquesta cantant!

    ResponElimina
  9. una cantant impressionant, l'he escoltat en directe i és la clau.

    ResponElimina
  10. Molt interessant! Hem descobert coses que no sabiem! :)

    ResponElimina