8 de juny 2015

Daniela Monsó, guanyadora del cartell de Girona Temps de Flors

Com cada any, a principis de maig se celebra el Temps de Flors a Girona. Consisteix en diferents instal·lacions de flors exposades per la ciutat que simbolitzen noves formes d’expressió. Cada any s’intenta oferir nous productes i innovar. Aquest és el sisè any que el centre col·labora amb l’Ajuntament de Girona per la creació del cartell d’aquesta exposició.


Resultado de imagen de daniela monsoDaniela Monsó és l’autora del 60è cartell guanyadro de Temps de Flors de Girona. Estudia el batxillerat artístic a l'IES Santiago Sobrequés i Vidal. L’acte de presentació del cartell es va celebrar a la Sala d’Actes del centre i com l'any anterior va ser presidit per l’Alcalde de Girona, Carles Puigdemont.


L’alcalde gironí opinava que el cartell guanyador “interpretava molt bé Temps de Flors". El director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras, ha esmentat que el fet de fer el concurs del cartell al centre ajuda a implicar l’alumnat en la ciutat.
L’autora del cartell ha explicat que volia un cartell senzill i visual basant-se amb una foto que va fer al pont de Pedra de Girona. Va voler utilitzar colors bàsics i els seus complementaris, representant una sèrie de gots amb flors i de colors diferents.

L’Institut Santiago Sobrequés, també va col·laborar al temps de flors amb una instal·lació creada pels alumnes del Batxillerat artístic, que es trobava en el jardí situat davant dels banys àrabs.

En aquest enllaç, podeu veure un entrevista al canal televisiu “La Xarxa” a Daniela Monsó, l’autora del cartell, i a Joan Cumeras, director del centre IES Santiago Sobrequés: http://etv.xiptv.cat/1moncat/capitol/daniela-monso-autora-del-cartell-temps-de-flors-2015

                                                                                                   

Aniol Soler i Arnau Robles

6 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un cartell molt bonic, felicitats

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Molt bona feina felicitats per la gran feina i l'esfroç que heu dedicat

    ResponElimina
  5. Bona feina! El cartell és molt maco, es nota que la Daniela hi ha posat molt d'esforç.

    ResponElimina