9 de juny 2014

Raviolis Russos


Ingredients:
325 g de farina.
¼ de litre de llet.
4ous.
Sal.

Per al farciment:
400 g de carn de vedella.
400 g de carn de porc.
2 cebes.
Alls.
Sal.

Preparació del farcit:
Picar la carn amb ceba. Afegir-hi una mica d'aigua, sal, pebre i barrejar-ho tot molt bé.

Preparació de la massa:
Sobre la taula escampar la farina,afegir-hi un ou i 1/4 de got d'aigua,posar-hi sal, barrejar-ho tot molt bé i durant una bona estona, fins que quedi una massa compacta. Deixar-la reposar 1h.

Preparació final:
Estendre la massa amb un corró fins a obtenir una capa fina de 4 mm.Retallar cercles utilitzant un got capgirat.
Posar al mig de cercle una culleradeta del farcit. Unir (fent força amb els dits) les vores doblegant el cercle per la meitat de manera que el farcit queda dins de la massa.
Perquè no es desenganxin les vores és recomana ajuntar i enganxar els extrems de la massa.Quan tinguem llestos els raviolis posem a bullir l'aigua (per 30-40 raviolis - un litre i mitja d'aigua).
Quan l'aigua bulli posem-hi sal i els raviolis. Es deixen coure 15 minuts.
Treure els raviolis de l'aigua.Els podem servir en porcions de 10-15 unitats.
Els podem acompanyar amb maionesa, salsa de tomàquet, o amb el que més ens vingui de gust.

Bon profit!

4 comentaris:

  1. Els raviolis russos són molt bons. Els hem provat i ens encanten. Vam trobar-nos per fer-los, i ens van sortir molt bé.
    Nuria C R, Paula D R i Marina M

    ResponElimina