325
g de farina.
¼
de litre de llet.
4ous.
Sal.
Per al farciment:
400
g de carn de vedella.
400
g de carn de porc.
2
cebes.
Alls.
Sal.
Picar
la carn amb ceba. Afegir-hi una mica d'aigua, sal, pebre i barrejar-ho
tot molt bé.
Sobre
la taula escampar la farina,afegir-hi un ou i 1/4 de got
d'aigua,posar-hi sal, barrejar-ho tot molt bé i durant una bona
estona, fins que quedi una massa compacta. Deixar-la reposar 1h.
Estendre
la massa amb un corró fins a obtenir una capa fina de 4 mm.Retallar
cercles utilitzant un got capgirat.
Posar
al mig de cercle una culleradeta del farcit. Unir (fent força amb
els dits) les vores doblegant el cercle per la meitat de manera que
el farcit queda dins de la massa.
Perquè
no es desenganxin les vores és recomana ajuntar i enganxar els
extrems de la massa.Quan tinguem llestos els raviolis posem a bullir
l'aigua (per 30-40 raviolis - un litre i mitja d'aigua).
Quan
l'aigua bulli posem-hi sal i els raviolis. Es deixen coure 15
minuts.
Treure
els raviolis de l'aigua.Els podem servir en porcions de 10-15
unitats.
Els
podem acompanyar amb maionesa, salsa de tomàquet, o amb el que més
ens vingui de gust.
Bon
profit!
Aquesta recepta es deliciosa!
ResponEliminammm... ca bo.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEls raviolis russos són molt bons. Els hem provat i ens encanten. Vam trobar-nos per fer-los, i ens van sortir molt bé.
ResponEliminaNuria C R, Paula D R i Marina M