11 de juny 2014

Els nostres conserges


En Fede i la Isabel són els pilars del centre. Des de fotocòpies d'exàmens a l'últim moment fins a a la compra de nou material per a poder mirar pel·lícules quan no tenim res més a fer.
La història dels conserges d'aquest centre és llarga. Fins fa un any en Fede era l'únic conserge, però aleshores es va produir el fitxatge estrella, la Isabel, que ha fet millorar l'espai de consergeria gràcies a la seva capacitat d'imprimir fotocòpies i treball a l'últim moment. En Fede agraeix la incorporació, ja que no va tant de bòlit, i no ha d'aguantar alumnes maleducats al seu darrera.
Es així com arribem a la conclusió que la feina que fan aquests dos treballadors nats, és poc vista però igual d'important que la de qualsevol altre professor o fins i tot molt més important.
Pensant en la història del centre, no sé si sabíeu que el primer conserge del centre, el senyor Espada, vivia a l'espai que ara ocupa la secretaria i la coneguda consergeria. Sí sí, el primer conserge vivia amb la seva família dins el centre, sembla estrany eh!?
Les coses han canviat, però els conserges segueixen essent igual d'importants.



Moltes gràcies per aguantar-nos, Fede i Isabel.

1 comentari: