24 de febr. 2014

THE FONIX


El concurs The Fonix  està organitzat per International House Palma i per la Cambridge University Press.  És una iniciativa que pretén  complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius i s’organitza amb la finalitat d'aprendre i fomentar aquest idioma. 
Els alumnes han de passar diverses proves per poder arribar a ser finalistes a Barcelona, on s'intregaren varis premis. 

Els premis són els següents: 4 estades a “English Summer Camps” de Catalunya de 2 setmanes per als 4 concursants.  guanyadors absoluts en les categories de 5è de primària a 2n de la ESO. 4 estades en un país de parla anglosaxona de com a mínim 10 dies per als 4 concursants guanyadors absoluts en les categories de 3r de la ESO a 2n de BATX./CSCF. .8 cursos extensius a distància d’anglès i 8 lots de material escolar per al segon classificat en cada categoria. 64 lots de material escolar, per a la resta de concursants classificats a la fase final. 32 cursos extensius a distància d’anglès del tercer al sisè classificats en cada categoria.
Al nostre institut Santiago Sobreques han seleccionat diversos alumnes per participar-hi. Ànim concursants, que tingueu sort!!!
Fadila Berdahem i Maryam El Baghdadi 3 ESO B





    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada