2 d’oct. 2013

Presentació de l’equip de redacció de la revista


L'equip de redacció
Hola som l’Arnau Ferreiro i la Maria Hidalgo, alumnes de 3er ESO. Tenim 14 anys i ens vam conèixer al parvulari del Cassià Costal i hem anat a tots els cursos junts. Hem escollit l’optativa de revista per que ens semblava interessant fer la revista del nostre centre i ens agrada tot el tema del periodisme, les entrevistes, cercar notícies, etc.
Als dos ens apassiona ballar, jo ballo a ‘’l’Evolution Dance Center’’ i la Maria va a una acadèmia d’angles. Els dos tenim gossos, ens encanten, som d’aquelles persones que ens agraden els animals. El nostre tema preferit per fer reportatges és l’actualitat. Esperem que la revista d’aquest any us agradi. Aquest any la revista tindrà un blog on anirem penjant els articles.
Esperem que ens envieu articles de les vostres sortides per publicar a la revista.

Hola,
Som en Robert i  l’Umaru  de 3A . Treballem junts perquè som amics. Ens coneixem des de petits, entrenem junts a futbol, i els caps de setmana quedem per sortir . En Robert juga al Quart i l’Umaru fa Halterofília en el Geieg .

Voldríem escriure sobre esport . La revista, però, és cosa de tots, esperem, per tant, que tots hi col·laboreu.


Hola, som la Fadila i la Maryam, nosaltres som del mateix poble, Vila-Roja. no anàvem a la mateixa escola però ens hem fet amigues a secundària.

A la Fadila li agradaria ser periodista de gran i creu que li anirà saber més sobre el periodisme i moltes vegades es pregunta a si mateixa, com s'han fet les entrevistes i amb curiositat ho ha volgut descobrir. I a la Maryam ho ha escollit perquè li agrada molt llegir notícies sobre els famosos.


Hola, som la Paula Fernández, l’Anastasia Oriol i en Mohamed Aissaoui, som de l’institut Santiago Sobrequés. Estem estudiant tercer de l’ ESO. Hem triat aquesta assignatura perquè ens agrada saber coses noves, útils per tal de porder-les explicar al nostre blog. Hem triat treballar junts perquè l’any passat anàvem a la mateixa classe i ens portem molt bé junts i sabem treballar en equip.
La nostra revista ha de tenir continguts interessants i propostes bones. A nosatres ens agradaria parlar de les novetats del nostre centre, com per exemple: aquest any, al nostre institut hi han fet obres, s’ha inscrit molta més gent i per tant som més a cada classe...
En els últims altres anys, aquesta assignatura només s’ha fet a quart d’ESO i a batxillerat, però la nostra professora ha volgut que els alumnes de tercer d’ESO la facin també. Nosaltres us informarem de les novetats que destaquin de l’institut, com per exemple: entrevistes a gent, novetats, activitats, entreteniments...

1 comentari: